Waar wij trots op zijn

Van Leeuwen glasprojecten is werkzaam in heel Nederland met de focus op het uitgebreide Randstadgebied. Opdrachtgevers werken met ons samen omdat zij: - onze kennis gebruiken tijdens de voorbereiding, - gedurende de uitvoering bouwen op onze intensieve begeleiding en - kunnen rekenen op onze creatieve en vooral flexibele inzet. 

Onze orderportefeuille is heel gevarieerd van nieuwbouw tot renovatie en van totaalpakketten voor de modulaire bouw tot unieke maatwerkoplossingen.

Om een indruk te krijgen van de glastoepassingen, belichten we enkele projecten.

De Handelskade Waalfront Nijmegen

Op het terrein waar voorheen het kantoor en de drukkerij van lokale krant De Gelderlanden stonden, is nieuwbouwproject De Handelskade gerealiseerd. Van Leeuwen glasprojecten plaatste hier vooraf geprepareerde puien inclusief glas.

Bekijken

Het Woerdblokeiland Naaldwijk

Het project Woerdblokeiland is een nieuwbouwproject gesitueerd naast de nieuwsbouwwijk Woerblok in Naaldwijk. Van Leeuwen glasprojecten plaatste -veelal op moeilijk bereikbare plaatsen - 3.067 glasdelen met een totale oppervlakte van 3.830 m².

Bekijken

6D Wonen overal in Nederland

Op diverse locaties in Nederland werkt Van Leeuwen glasprojecten mee aan het 6D Wonen. Voor zo’n project worden gestandaardiseerde woningen gerealiseerd, waarbij de klant de vrijheid heeft voor zijn eigen inbreng.

Bekijken

MFA Wielslag in Rotterdam

De nieuwbouw van MFA Wielslag betreft een multifunctionele accommodatie. Het project bestaat uit appartementen, een school inclusief sportaccommodatie, een zorgcentrum, winkels, een drielaagse parkeervoorziening en een fietsenstalling. De 39 meter hoge woontoren omvat 71 appartementen.

Bekijken

Contact

Van Leeuwen Glasprojecten
Keerweer 33
3316 KA Dordrecht
T 078 630 99 11
F 078 622 66 58
post@vlgp.nl