Glas plaatsen is een vak

Meedenken met de opdrachtgever, aannemer of projectleider vergt deskundigheid en ervaring. Competenties waarover Van Leeuwen glasprojecten beschikt en waarmee wij ons in de afgelopen jaren duidelijk hebben onderscheiden. Onze kennis en ervaring leverden ons een sterke positie op de Nederlandse markt op, een grote diversiteit aan opdrachtgevers en een plek in de top van onafhankelijke glasmontagebedrijven. Opdrachtgevers waarderen ons telkens na het succesvol uitvoeren van een project met steekwoorden als:
meedenkend, planmatig, communicatie, voorraad,
flexibiliteit, daadkrachtig, draagkrachtig.

De sleutel tot ons succes is het realiseren van een goede samenwerking tussen de partijen. Allen - fabrikant, leverancier, hoofdopdrachtgever en aannemer - zijn gebaat bij een soepel inspelende partij die hen ontzorgt met alles wat met glas te maken heeft. Dat is precies wat wij doen.

Meedenken
Voor een maatwerk advies bekijken wij vanuit de expertise de technische uitvoerbaarheid van bouwplannen en de glasvereisten. Ook inventariseren we de benodigde soorten glastoepassingen, zoals brandwerend, geluidwerend, zonbeheersend of een combinatie hiervan. Daarvoor nemen wij bouwtekeningen, het bestek en de technische rapporten tot in detail door.

Wij zien de uitdaging in het creatief meedenken: zoeken naar praktische oplossingen en toepassingen van glas die het project op de juiste wijze aanvullen.

Uitvoeren
Vanuit de planfase en het adviserende traject pakken we moeiteloos het uitvoerende deel op. Het is onze missie om tijdens de uitvoering alles zodanig te begeleiden dat de klant weinig tot geen zorgen over het glas heeft. Met de bouwer spreken we de afleverdatum af zodat wij het de volgende dag kunnen plaatsen. Voor dit uitvoerende werk zetten we onze eigen medewerkers in of zzp’ers die op contractbasis voor ons werken en dus dezelfde kwaliteit bieden.

Nog meer met glas
Wij kunnen veel met glas en breiden dat steeds verder uit. Binnen de bouwprojecten bieden we vaker complete pakketten voor het modulair bouwen aan: compleet afgelakte, houten kozijnen inclusief glas (het zogenoemde Concept 3).
Maar er is meer mogelijk met glas. Wij maken bijvoorbeeld met interieurglas scheidingswanden, plaatsen glazen balustrades, vloeren en hardglazen deuren en zelfs trappen.
Heeft u wensen op glasgebied? Tijdens een afspraak delen we onze kennis graag. U kunt ons bereiken via 078 630 99 11 en post@vlgp.nl.

Contact

Van Leeuwen Glasprojecten
Keerweer 33
3316 KA Dordrecht
T 078 630 99 11
F 078 622 66 58
post@vlgp.nl